Menu

Wie zijn wij

Onze ontwikkeling in diverse disciplines en het gedegen vakmanschap hebben ons een unieke positie binnen de hydrauliekwereld doen innemen. Met onze producten bent u verzekerd van degelijk, door specialisten ontworpen en gebouwd, maatwerk. Bovendien: korte levertijden en concurrerende prijzen.

Aanvankelijk gestart als leverancier van componenten, werden we al snel producent van complete systemen. Om vervolgens het ontwerpen en fabriceren van manifolds ter hand te nemen: in aluminium en staal, geheel volgens uw specificaties. Met behulp van diverse cartridges (inschroefpatronen) en/of CETOP ventielen zorgen wij ervoor dat deze producten volledig aan uw wensen voldoen. Compact en geheel op uw toepassing afgestemd.

Standaard aggregaten
Onze standaard aggregaten hebben niet alleen naam gemaakt door hun robuuste constructie en geschiktheid voor continubedrijf onder zware omstandigheden. Maar ook door tal van specifieke eigenschappen, waaronder de toepassing van een geluidsreducerend lantaarnstuk en een universeel rijgsysteem waardoor een combinatie van CETOP3 en 5 ventielen mogelijk is.

De gestandaardiseerde, modulaire opbouwwijze staat in voor een brede keuzemogelijkheid, gekoppeld aan een snelle levertijd.

Speciaal aggregaten
Uiteraard leveren wij ook speciaal aggregaten. Geheel gebouwd en uitgevoerd in de door u gewenste bouwvorm, afmetingen en materialen. En met speciale aandacht voor flexibiliteit en levensduur!

Ondersteund door zeer betrouwbare partners op elektronisch en constructief gebied, kunnen wij uw projecten turn-key aanleveren, precies zoals u het wilt.

Eigen import
Dankzij eigen import leveren wij een uitzonderlijk breed scala aan componenten. Veelal afkomstig van gerenommeerde Europese fabrikanten. Dit zorgvuldig samengestelde product- en componentenpakket verzekert u van een snelle en adequate invulling van nagenoeg al uw hydraulische wensen.

Probleemoplossingen
Voor het oplossen van nagenoeg elk hydraulisch probleem kunt u bij ons terecht. Het vinden van een storing en het uitbrengen van advies rekenen wij tot een van onze vele kwaliteiten.

Door tijdig in te spelen op veranderingen en ontwikkelingen in de markt en door nieuwe uitdagingen met volle overtuiging op te pakken, zijn we door de jaren heen steeds meer specialist geworden. Daarvan kunt u profiteren. Of het nu gaat om het uit voorraad leveren van een simpel onderdeel of het engineeren en fabriceren van een complete installatie.

Kiezen voor Rijkers Hydrauliek?
Dat is ook kiezen voor vooruitgang in úw beweging!

 

Rijkers Hydrauliek Folder